Over ons

Het ontstaan

Het begon allemaal bij een drietal Grill Masters. Zij liepen alle drie tegen hetzelfde probleem aan, namelijk dat er geen BBQ handschoen op de markt was die voldeed aan al hun eisen. Maar wat waren hun eisen? Op een zaterdagmiddag hadden zij een discussie over waar de ideale handschoen aan moest voldoen. Zij bespraken punten zoals: hittebestendigheid, flexibiliteit, grip, veiligheid, makkelijk aan en uit te doen, gemakkelijk op te bergen etc.

Toen zij de ideale handschoen hadden gevisualiseerd zei één Grill Master: als wij dit probleem hebben, dan zullen toch meerdere dit probleem hebben? Het weekend daarop spraken de Grill Masters af om het plan concreter te maken en namen zij contact op met fabrieken die hierin gespecialiseerd waren. Vervolgens werden de eerste 50 paar handschoenen besteld om te kijken wat andere Grill Masters ervan vonden. Zij namen hen feedback mee en hebben de handschoenen verder ontwikkeld.

Vandaag de dag is The Original Grill Master Gloves een bedrijf dat zichzelf specialist op het gebied van BBQ handschoenen mag noemen en verkoopt haar handschoenen in meer dan 5 verschillende landen.

Onze handschoen is officieel getest op de EN-407 : 2004 standaarden. Klik hier om het test rapport in te zien.

Missie & visie

Missie

Onze missie is om de ervaring van het barbecueën voor iedereen te verbeteren op een veiligere manier.

Visie

Wij hebben een universele maat gekozen die ook passend is voor vrouwen. Hiermee willen wij de barbecue ervaring voor iedereen bevorderen.