Verzend- & Retourbeleid

Verzending

Levertijd

Voor 17:00 uur besteld is morgen geleverd op werkdagen, tevens leveren wij ook op zaterdagen!

Het kan voorkomen dat een enkele bestelling vertraging oploopt. Mocht jouw bestelling 2 dagen na de verwachte levertijd nog niet binnen zijn? Neem dan contact met ons op.

Verzendkosten

De verzendkosten van alle bestellingen zijn gratis.

Ontvangen

Wij maken gebruik van PostNL briefpost. Onze handschoenen zijn zo ontworpen dat het door de brievenbus past, daarom hoef jij niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen. PostNL zal jouw bestelling afleveren op het opgegeven adres.

Bestelling volgen

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je binnen 24 uur een mail van PostNL met jouw Track & Trace code.

Retournering

Retourneren

Kan ik mijn product retourneren?

Als jij om welke reden dan ook niet tevreden bent met jouw aankoop, kan jij binnen 30 dagen na ontvangst jouw bestelling retourneren.

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 30 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten.

Een retourzending dient altijd te zijn voorzien van Track & Trace code. De zender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, zullen deze eerst beoordeeld worden. Op het moment dat de retournering is goedgekeurd, zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst op je rekening staat.

Retourformulier

Klik hier om het retourformulier te downloaden.